FAQ’s

Welk voordeel levert A41 me?

Niet elk bedrijf heeft een fulltimeploeg communicatie- en marketingmensen nodig. Vaak is het meer dan voldoende en goedkoper om tijdelijk een ploeg experten in te huren. A41 is gespecialiseerd in het verzamelen van de beste specialisten, het opstellen van een plan en het uitwerken binnen timing en budget.

Waarom een tijdelijk team van specialisten?

In tegenstelling tot andere dienstverleners is het niet onze bedoeling om in uw bedrijf aanwezig te blijven. We geloven in co-working als het servicemodel van de toekomst, met een team van specialisten dat je kunt in- of uitschakelen en zo maximaal van hun meerwaarde kunt profiteren. Na een intensieve samenwerking laat A41 een werkbare structuur achter.

Moet ik het hele stappenplan volgen?

A41 volgt je wensen en mogelijkheden. Zo kunnen we ook inzoomen op aparte stappen. We scannen bijvoorbeeld je ondernemersidee en geven krachtig advies na ..n dag. Of we ontwikkelen in 41 uur een naam, logo, elevator pitch en mini-huisstijl. Of na een jaar lichten we je bedrijf gedurende een dag opnieuw door om vervolgens advies te geven over een eventuele bijsturing.

Kan ik subsidies aanspreken?

De diensten van A41 worden goedkoper als je betaalt via de Kmo-portefeuille. Door onze expertise op subsidievlak weten we ook andere steunmaatregelen aan te spreken.