Roderick Lindner

Roderick Lindner

Founder and driver A41

A41 in 40″

A41 of “All for One” is een ervaren partner die een 12 stappen-methodologie heeft ontwikkeld om de ambitieuze starter of explosieve groeier beter en sneller in de markt te zetten.
Veel bedrijven hebben immers moeite om te vertellen óf uit te beelden wie ze werkelijk zijn.
De methode werkt met een aanpak op maat, een strakke timing, een kernteam met één aanspreekpunt voor de klant en een vast budget.
Het eindresultaat is een bedrijf wat er staat!
Het hele proces wordt samengevat in een slotdocument, een blijvend referentiepunt op de snelweg naar meerwaarde.
A41 helpt uw bedrijf zo 12 stappen vooruit!

A41 in 60″

A41 of ‘All For One’ is een ervaren partner die een 12 stappen-methodologie heeft ontwikkeld om de ambitieuze starter of explosieve groeier beter en sneller in de markt te zetten. Veel bedrijven hebben immers moeite om te vertellen of uit te beelden wie ze werkelijk zijn.

De methode werkt met een aanpak op maat, een strakke timing, een kernteam met één aanspreekpunt voor de klant en een vast budget. A41 pakt zo één van de meest uitdagende en onderschatte bedrijfsprocessen voor bedrijfsleiders en investeerders in groeiondernemingen aan.

A41 zoekt mee naar een juiste positionering, tekent een passende visuele en inhoudelijke identiteit uit, sleutelt aan interne en externe communicatie… waardoor er snel meerwaarde geboekt wordt. Het hele proces wordt samengevat in een slotdocument, een blijvend referentiepunt op de snelweg naar meerwaarde.

Het eindresultaat is een bedrijf dat er staat!
A41, of ‘All For One’, helpt jouw bedrijf 12 stappen vooruit!