iMinds

iMinds

iMinds‘ iStart-programma is dé referentie voor starters die met een high-tech of ICT project naar de markt willen en hiervoor ondersteuning zoeken.
Met een sterke binding met alle Vlaamse universiteiten begeleidt, ondersteunt en adviseert iMinds in het algemeen diverse projecten van fundamenteel onderzoek tot aan de ambitieuze start-ups die klaar zijn om de markt te veroveren.

Of zoals ze zelf schrijven: “iMinds is het digitale onderzoekscentrum van Vlaanderen. We voeren zowel strategisch als toegepast onderzoek in domeinen als ICT, Media en Health. Hiervoor bouwen we op de expertise van onze 850+ onderzoekers aan 5 Vlaamse universiteiten. Samen met onze onderzoekspartners buigen we digitale knowhow om naar échte producten en diensten. We ondersteunen ook jonge ondernemingen en start-upbedrijven om hun ideeën succesvol naar de markt te brengen.”
Het iStart-programma van iMinds focust vooral op die laatste stap.

A41 is onlangs na eerste adviezen, een eerste workshop eind maart 2014 en een doorlichting,  aangeduid als branding-, marketing- en communicatiespecialist voor de ambitieuze starters binnen iStart. Ze kunnen rond deze topics met al hun vragen bij A41 terecht. Na een kennismakingsgesprek en een eerste analyse, wordt er een duidelijk traject afgebakend waarop A41 met de start-up gaat werken.

Hebben 1 tot 5 dagen met A41 aan creatieve en strategische plannen voor de toekomst gewerkt binnen branding, marketing en communicatie: Enprove, Piesync, Mindspeller, Sign2Pay, Favsync en Ugentec