Logo impulse.brussels

impulse.brussels

impulse.brussels, het vroegere BAO of Brussels Agentschap voor Ondernemingen, is een belangrijke overheidsinstelling in het Brusselse Gewest die ten dienste staat van vele jonge of gevestigde ondernemers die vooruit willen of hun weg zoeken in de Brusselse regio.

Een breed team van tweetalige professionals, met allerlei expertise en met een verschillende achtergrond,  informeren, oriënteren en begeleiden ondernemingen in een hele reeks domeinen zoals de opstart van een bedrijf, de financiering, innovatie, stedenbouw, milieu, internationale partnerships… En dat via nieuwsbrieven, portaal-sites, seminaries of individuele coaching.
Kort: een succesvol ecosysteem waarin de Brusselse ondernemer kan groeien!

A41 is na een succesvolle workshop (met een mooie 8,3 als gemiddelde waardering op 25 deelnemers) in oktober 2013 aangesteld als expert bij impulse.brussels’ afdeling SoftwareInBrussels.
A41 wordt opgeroepen wanneer de boven vermelde individuele coaching raakt aan de expertise van A41.
Vragen rond branding, positionering, marketing en communicatie komen in 1-op-1-gesprekken ter tafel.
Elk bedrijf gaat vervolgens naar huis met concrete input, adviezen, ideeën, instrumenten waar ze de dag erna meteen mee aan de slag kunnen!

A41 hielp zo oa Yools, Neomedia en Movify vooruit in uren of in meerdere dagen! Warme contacten, dankbare klanten, bedrijven om in de gaten te houden.