Uitgelichte-afbeelding-ImportAdvocaten

in PORT Advocaten

Na 13 jaar aan de balie was Mr. Michielsen en zijn team klaar om in 2013 zelf zijn vleugels uit te slaan.
Een nieuw bedrijf met ambitie en toch al met veel ervaring aan boord!

in-port

Een naam en duidelijke positionering
Mr. Michielsen richtte een multidisciplinair advocatenkantoor op dat zich voornamelijk ten dienste stelt van de maritieme sector, de sector van de logistieke dienstverlening en het transport in het algemeen.

Maar hoe toch afwijken van de zeer gespecialiseerde diensten in vergelijkbare kantoren? Door zich op te stellen als “Transport Business Lawyer” zijn ze meer dan advocaten bedreven in het maritiem recht en het transportrecht. Zij geven advies en treden op in meerdere rechtsgebieden, waar ze naast de gespecialiseerde kennis ook het verschil maken door onze kennis van de business van onze cliënten zelf en de brede sector waarin deze actief zijn.

De vlag dekt de lading
“In port” is een maritieme term, het betekent dat een schip bij ruw weer de haven heeft bereikt en veilig is. Op dezelfde manier vormen in PORT Advocaten voor een veilige haven waarop hun cliënten bij zwaar weer van alle aard kunnen schuilen. De sector geduid in een ambitieuze naam.

A41
Met gerichte vergaderingen en brainstormings, kort overleg op de belangrijke momenten, advies bij de ontwerpen,… werd binnen weken een sterke naam, een goede positionering, een huisstijl, een webstructuur bedacht en de web-teksten gereviseerd.
Als loods even meevaren, soms hoeft het niet meer te zijn. Goede vaart!

Carolina Tafalla creëerde de huisstijl en realiseerde de website. Puur en vlekkeloos.

www.inport-law.com

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *