De methode 12 STAPPEN VOORUIT verwerkt in een handig instrument

  A41 heeft jaren gewerkt om de methode 12 STAPPEN VOORUIT te ontwikkelen en te verbeteren, de manier om je bedrijf of project sneller en beter in de markt te zetten.

  Deze methodologie is opgebouwd uit een helder stappenplan dat begint met een goed intake-gesprek. Om dit eerste gesprek met een mogelijke klant of met je eigen project-team in goede banen te leiden, dan wel om het stappenplan zelf visueel en overzichtelijk voor te stellen werd een road map ontwikkeld. Een echte wegenkaart op A1-formaat.

  Deze map  is uitgebreid getest en goedgekeurd: tientallen dossiers van ambitieuze starters, explosieve groeiers en bedrijven op een belangrijk kruispunt in hun bestaan hebben dit mogen ervaren.

  Voorkant

  Een concepttekening die alle stappen van de methode 12 STAPPEN VOORUIT in één beeld vat.

  Achterkant

  Het canvas wat in 5 blokken de belangrijkste vragen behandeld die je samen moet overlopen om een goed stappenplan op maat te kunnen ontwikkelen:

  1. bedrijf
  2. markt
  3. idee
  4. verdienmodel
  5. verwachtingen

  Daarnaast rest er een enorm middenveld om te schrijven en te tekenen in je eerste gesprek en brainstorming.

  Zelf gebruiken als adviseur?

  In de e-shop kan je zoveel “wegenkaarten” bestellen als je wilt. Wil je de map professioneel inzetten voor je projecten,? Vraag dan een eendaagse workshop aan, we behandelen dan de methodologie van A tot Z en werken een halve dag op één van je klanten

  Oproep

  Ideeën om dit instrument te verbeteren? Stuur ons een mailtje op info@a41.be.